Egy őszinte

bemutatkozás...

Ferge Balázs vagyok, SEO tanácsadó.

Nem! Nem én vagyok az, aki a legrégebben foglalkozik keresőoptimalizálással!

Nem! Nem én értem el a legnagyobb eredményeket SEO téren!

Nem! Nem én találom fel a “spanyol viaszt”!

 

Szakembernek mondhatom magam

a tapasztalataim és ismereteim alapján!

Igen! Bátran mondhatom, hogy egy laikusnak erre a klubbra van szüksége!

Igen! Egy laikus sokat tanulhat a klubban és sokat fejlődhet az általam készített oktató videók által!

Igen! Megbízható, szakmailag felkészült és tisztességes szakember vagyok, aki nyitott a fejlődésre és tanulásra!

Miért a SEO Klub?

A SEO Klub gondolata azért fogalmazódott meg a fejemben, mert munkám során számos olyan vállalkozóval beszéltem, akik számára túl távoli és megfoghatatlan a SEO, a keresőoptimalizálás. Nem értik pontosan és amit az ember nem ért, azt sokszor kétkedve szemléli vagy valamilyen negatív információt ragad meg azzal kapcsolatban.

Ez senkinek sem jó. Pedig, sokszor tapasztaltam, hogy ha csak néhány alapvető SEO eszközt használunk és néhány SEO alapelvet figyelembe veszünk, akkor már eredményeket lehet elérni. Főleg, ha ezt folyamatosan hétről- hétre, hónapról-hónapra tesszük! A sikerhez nem kell mindent tudni és alkalmazni! A sikerhez csak azt a néhány információt és eszközt kell kitartóan és jól alkalmazni, amire épp szükség van!

Fontos szempont volt, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem a SEO tudást. Mindenki számára kiszámítható, alacsony költséggel megvalósítható legyen minden, amit a SEO-val el lehet érni.

Amikor egy weboldal elemzését magyaráztam el leendő ügyfelemnek, észrevettem, hogy szeretem érthetően és részletesen elmagyarázni a SEO alapelveket. Örömmel adom át a tudásomat, a meglátásaimat és tapasztalataimat! Ők ezt értékelték és örültek az érthető és egyenes beszédnek.

Oszlassuk el a tévhiteket!

Rengeteg tévhit és félinformáció terjed a keresőoptimalizálás terén. Pedig, ha az alapelveket letisztázzuk, akkor onnantól már kialakul az alapvető kritikai érzék a szenzáció hajhász és elferdített hírek esetében.

Szintén fontosnak tartom elmondani, hogy a SEO sem csodaszer, nem állítok olyat, hogy munka nélkül sikereket lehet elérni. Neked kell használnod az adott iparágadban, az adott témádban azokat az ismereteket, amiket elsajátítassz. Garancia nincs rá, hogy te is sikeres leszel. Hiszen vannak fontosabb készségek is mint a SEO tudás!

Fontosabbak?

Mik azok?

A kitartás, a kreativitás, az önkritika… Ezek a készségek minden vállalkozás, de a hétköznapi élet során is ezerszer fontosabbak, mint bármilyen tudás! Ha ezekre nem koncentrál valaki, ha ezekkel nem áll jól az illető, akkor bárki és bármit taníthat neki, nem lesz sikeres!

A jó hír az, hogy ezeket a képességeket is lehet fejleszteni! Azt Neked kell eldöntened, hogy szükséged van rá vagy nincs?!

Kívánok sok sikert és a céljaid elérését!

Remélem mihamarabb üdvözölhetlek a SEO Klubban!